Projecten

Werk waar we trots op zijn

Een greep uit onze projecten, zowel reeds gerealiseerd als nog in ontwikkeling. 

Herontwikkeling

Le Baptiste Sluis

Transformatie van de Sint-Johannes de Doper kerk te sluis. Het bestemmingsplan van deze prachtige kerk zal worden gewijzigd en er worden 17 appartementen in de kerk gebouwd. Start verkoop verwacht in maart 2020.  

Herontwikkeling

De Gymzaal Waalwijk

De locatie van de gymzaal wordt getransformeerd tot unieke woningen. Op de begane grond, onder het huidige gebouw, worden twee ruime terraswoningen gerealiseerd. In het gebouw van de gymzaal zelf komen eigentijdse loftwoningen. Door de verschillend keuzemogelijkheden krijgen deze woningen ieder hun eigen signatuur, zodat uw woning ook echt úw thuis

Nieuwbouw

De Mus Waalwijk

De Mus Wonen is een instapklare compacte woning van ca. 50m2 die volledig voldoet aan de regelgeving voor permanente woningen (bouwbesluit) geschikt voor 1 persoonshuishoudens. Het concept voorziet erin meerdere woningen als 1 project uniek per locatie te ontwerpen.

Herontwikkeling

IJzergieterij Tilburg

Herontwikkeling van de voormalige IJzergieterij uit 1900. Na de periode als IJzergieterij heeft het gebouw dienst gedaan als kerk en supermarkt. Gelegen in het Piushavengebied, aan het Lourdesplein en de Piushaven/Havendijk, worden in dit momument 18 grondgebonden havenlofts en 2 commerciële ruimtes ontwikkeld. Het gebouw wordt zoveel mogelijk teruggebracht naar zijn oorsprong als IJzergieterij. Maar ook een aantal bijzondere elementen van de kerk zullen zichtbaar blijven, zodat er zeer unieke woningen ontstaan

Nieuwbouw

P&M Xpress Tilburg

Aan de Posthoornstraat in Tilburg is voor het snel groeiende P&M Xpress een distributiecentrum gerealiseerd van 3000m2 met een nieuwbouwkantoor van 400m2 en een parkeerterrein van maar liefst 10.000m2. Turnkey levering binnen een periode van 6 maanden waarbij het gehele gebouw Tapa gecertificeerd is.

Herontwikkeling

La Mondiale Brussel

In het voormalige verzekeringskantoor La Mondiale in Brussel zijn 24 stadsappartementen en 4 commerciële ruimtes gerealiseerd. Het project betreft een herontwikkeling van een voormalig kloostersite naar een nieuw woonmilieu.

Binnen de ontwikkeling zijn 4 woongebouwen herbestemd, allen met een eigen karakter en typologie.