Over
Living First

Over ons & ons team

Over ons.

Living First Real Estate Group B.V. is een vastgoedonderneming die verder gaat dan alleen ontwikkelen of beleggen in vastgoedprojecten. Living First is aanvankelijk ontstaan als een samenwerking tussen Krens Bouwontwikkeling en GETTON. Krens Bouwontwikkeling opereert sinds 2000 als projectontwikkelaar van vastgoedprojecten met een grote staat van dienst en gerealiseerde projecten. GETTON helpt bedrijven in de huidige tijd verder in hun ontwikkeling en groei met aandacht voor Marketing, Finance en Organisatie. Sinds begin 2020 hebben we besloten om de samenwerking te intensiveren. We hebben ervaren dat we als team een unieke mix aan expertises hebben.

Onze structuur

Voor onze verschillende activiteiten hebben we binnen de Living First Real Estate Group een mooie kerstboom met afzonderlijke vennootschappen opgericht. Maar we zijn en noemen onszelf simpelweg Living First.

 

Living First Real Estate Group B.V.

KvK: 76172996

Living First Real Development B.V. KvK: 77953266
Living First Real Property B.V. KvK: 77953193
Living First Real Investment B.V. KvK: 77953088

Graag maken we kennis om te vertellen wie we zijn, wat we doen en wat we eventueel voor u kunnen betekenen. Wellicht hebt u een bijzonder object of locatie waar we samen eens naar kunnen kijken. De koffie staat altijd klaar.

telefoon: +31 13 5 07 07 07
email: contact@livingfirst.nl
adres: Ringbaan West 304, 5025VB, Tilburg