Over
Living First

Over ons & ons team

Over ons.

Living First Real Estate Group B.V. is een vastgoedonderneming die verder gaat dan alleen ontwikkelen of beleggen in vastgoedprojecten. Living First is aanvankelijk ontstaan als een samenwerking tussen Krens Bouwontwikkeling en GETTON. Krens Bouwontwikkeling opereert sinds 2000 als projectontwikkelaar van vastgoedprojecten met een grote staat van dienst en gerealiseerde projecten. GETTON helpt bedrijven in de huidige tijd verder in hun ontwikkeling en groei met aandacht voor Marketing, Finance en Organisatie. Sinds begin 2020 hebben we besloten om de samenwerking te intensiveren. We hebben ervaren dat we als team een unieke mix aan expertises hebben.

Meet the team.

Rob Kluyt

Chief Executive officer

Rob (49) heeft meer dan 20 jaar ervaring als succesvol ondernemer, bestuurder en strategisch adviseur.

‘Ik krijg er energie van om in teamverband heel resultaatgericht bezig te zijn en kennis, kunde en ervaring te mixen. Als iets makkelijk is, is het niet leuk genoeg’.

Rik Krens

Chief Development Officer

Rik (63) heeft meer dan 30 jaar ervaring als aannemer en projectontwikkelaar en weet dus als geen ander hoe je van een idee tot realisatie moet komen.

‘Projectontwikkeling begint met een idee, dan moet je proberen de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Als je op 51% bent, dan kun je starten met alle betrokkenen. En pas bij 99% weet je of het gaat lukken. Dit is het mooiste vak wat er is’.

Sander Visser

Chief Financial Officer

Sander (28) weet als geen ander hoe je de cijfers op orde hebt en houdt en hoe je daarmee de business onder controle houdt.

‘Projectontwikkeling is een hele interessante combinatie van strategische business modelering, financiering en beheer van de kosten. Daar krijg ik energie van’.

Jip Krens

Chief Commercial Officer

Jip (30) is een creatieve duizendpoot die in de digitale wereld als geen ander weet hoe je commercie, marketing en social media kunt inzetten om een boodschap te vertellen.

‘Creatief bloed stroomt door mijn aders en ik word er enthousiast van om een idee steeds verder te visualiseren in bewegend beeld en ons voorstellingsvermogen te prikkelen.’

Inge van den Berg

Management assistent

Inge (44) is het sprankelende aanspreekpunt binnen Living First. Een organisatietalent die houdt van planmatig werken, structuur én heldere communicatie. 

‘Ik creëer overzicht, neem werk uit handen, ondersteun het team & regel alles tot in de puntjes!’

Thomas Rullens

Junior consultant 

Thomas (22)  is binnen Living First verantwoordelijk voor de corporate marketing strategie en het vermarkten van projecten.

‘ Ik haal energie uit samenwerkingen en innovaties die vastgoed, design en de digitale wereld samenbrengen’

Jay Jay

Chief Security Officer

Jay (4) zorgt voor de vrolijke noot op kantoor. Hij heeft een fijn oor voor naderend bezoek dat hij steevast aankondigt met een enthousiast ‘waf waf waf waf!’

Onze structuur

Voor onze verschillende activiteiten hebben we binnen de Living First Real Estate Group een mooie kerstboom met afzonderlijke vennootschappen opgericht. Maar we zijn en noemen onszelf simpelweg Living First.

 

Living First Real Estate Group B.V.

KvK: 76172996

Living First Real Development B.V. KvK: 77953266
Living First Real Property B.V. KvK: 77953193
Living First Real Investment B.V. KvK: 77953088

Graag maken we kennis om te vertellen wie we zijn, wat we doen en wat we eventueel voor u kunnen betekenen. Wellicht hebt u een bijzonder object of locatie waar we samen eens naar kunnen kijken. De koffie staat altijd klaar.

telefoon: +31 13 5 07 07 07
email: contact@livingfirst.nl
adres: Ringbaan West 304, 5025VB, Tilburg