What We Do

Activiteiten

Living First is een bijzondere projectontwikkelaar. Wij gaan voor complexe herontwikkeling van bestaand en bijzonder vastgoed. Dat vraagt om creativiteit en inventiviteit in oplossingen. En we richten ons op de startermarkt. We hebben vele referentie projecten waar we trots op zijn.

Services

Herontwikkeling

 Steeds vaker kiezen klanten ervoor om een bestaand gebouw een ‘tweede leven te geven’. Daarom hebben we herontwikkeling prominent in onze organisatie gepositioneerd, zodat we adequaat op deze trend kunnen inspelen en u de specifieke dienstverlening kunnen bieden.

Verhuur

We verwerven locaties waar we starterswoningen ontwikkelen, soms in combinatie met commerciële ruimtes. Deze ontwikkeling doen we soms helemaal zelf en soms kopen we projecten ‘kant-en-klaar’ aan van andere vastgoedontwikkelaars. 

Portefeuille analyse

Hoe staat uw vastgoed ervoor? Waar liggen kansen en wat zijn de bedreigingen? Door onze ervaring met de complexiteit van bouwprojecten, gecombineerd met een gedegen financiële onderbouwing, leveren wij een analyse van uw vastgoedportefeuille waardoor we het maximale uit uit uw vastgoed halen. 

Verkoop Bemiddeling

De vraag naar vastgoed en de visie op vastgoed veranderen voortdurend. Als eigenaar van vastgoed betekent dit dat u continu met uw vastgoed bezig bent. Wij begrijpen dat en wij zijn dan ook als vastgoedadviseur gespecialiseerd in het adviseren van eigenaars en gebruikers van commercieel vastgoed.

Over Ons

Creating Future from History

Living First ontwikkelt, verhuurt en beheert (starters-) woningen op een wijze die voor iedereen aantrekkelijk is. Niet enkel voor de bewoners, die op zoek zijn naar een heerlijke plek om te wonen, maar ook voor gemeentes, die starters en afgestudeerden aan zich wil binden. Ook zijn wij er voor aannemers, die uitgedaagd worden om creatieve en duurzame oplossingen te bedenken in bestaande gebouwen, en voor investeerders, op zoek naar unieke kansen en goed rendement. Alle betrokkenen hebben een rol in het creëren van een nieuwe leefomgevingen, want samen zijn we sterker.